Digitalents Helsinki on nuorten moderni ja luova yhteisö, jossa opitaan tekemällä koodaamista, pelien kehittämistä ja uutta mediaa.

Osallistu Digitalents Helsinkiin harrastajana, opiskelijana, työkokeilijana, palkkatuen kautta tai työttömänä työnhakijana.

Tule mukaan

MIKÄ DIGITALENTS?

Digitalents Helsinki on nuorten moderni ja luova yhteisö, jossa opitaan tekemällä koodaamista, pelien kehittämistä ja uutta mediaa.

Taustalla on malli San Franciscon alueen kultakaudesta, jolloin Stanfordin ja Berkeleyn yliopistojen sekä autotalliyritysten kokeilut loivat digitaalisen alan suurimman kehityksen. Yritysten kuten Googlen, Applen ja Intelin perusteet luotiin tuolloin. Tänäkin päivänä voidaan luoda uutta yhdistämällä erilaisia ihmisiä, kokeilukulttuuria ja yhteisöllisyyttä.

Digitalentsiin osallistuvat nuoret kehittävät osaamistaan ja työelämätaitojaan. Samalla avautuu ovia jatko-opiskeluihin, työelämään ja uusiin verkostoihin.

Digitalents Helsinki mahdollistaa nuorille innostavan yhteisön, jossa tekemisen ja kokeilujen avulla luodaan innovaatioita ja rakennetaan osaamista.

Tekeminen koostuu esimerkiksi koodaamisesta, ohjelmistokehittämisestä, pelien kehittämisestä, graafisesta suunnittelusta, palvelumuotoilusta ja uuden teknologian kokeilemisesta sekä testaamisesta.

Digitalents Helsinkiin osallistuvat nuoret tekevät tilaustöitä yrityshteistyökumppaneille sekä työstävät omia ideoitaan tuotteiksi. Konseptointi, tuotteistaminen ja brändääminen tapahtuu tekemällä ja kokeilemalla eri projekteissa hankkeen ammattitaitoisten työntekijöiden sekä yritysmaailman mentoreiden avustamana.

Digitalents Helsinki sijoittuu Maria 0-1 startup yhteisön tiloihin Helsinkiin vuonna 2017.

Mukaan etsitään nyt digitaalisesta alasta kiinnostuneita 16–29-vuotiaita nuoria.

Tule mukaan

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

Oletko kiinnostunut tuomaan yrityksesi tai osaamisesi Digitalents Helsinkiin?

Vesa Jaakola

Project Manager
vesa.jaakola@hel.fi
040 717 9121

Karoliina Leisti

Head of Ad Agency
karoliina.leisti@
digitalentshelsinki.fi
040 522 4296

Tarja Kurvinen

Youth Leader
tarja.kurvinen@hel.fi
040 669 2530

Lapinlahdenkatu 16 00180 Helsinki

Rakennus 11

Seppo Rouhiainen

Head of ICT
seppo.rouhiainen@
digitalentshelsinki.fi
040 487 1644

Mikko Ahonen

Planning Officer
mikko.ahonen@
digitalentshelsinki.fi
040 635 1820